Umetnost je

U tebi

Pokaži je. Pokreni se.

Šta je microblading?

Iscrtavanje obrva Japanskom Metodom ili Microblading metodom se vrši aplikovanjem pigmenta oštricom koja simulira prirodan izgled dlaka različitih dužina i debljina.

U ovoj metodi se ne koristi ni mašinica ni igla, već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem.

Od velike pomoći je onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustinu i veličinu, kao i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve.

Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice bojom koja se ne razlikuje od postojećih što stvara zaista prirodan efekat obrva.

Play Video

Dobrodošli,

Ja sam Biljana Ilić

PhiAcademy Master

Divljenje koje sam osećala prema umetnosti šminkanja, moja strast prema formiranju simetrije lica, i moja želja za konstantnim napredovanjem i razvijanjem sopstvene ličnosti me je dovela do Phi Akademije Branka Babića, kao i brojna iskustva u savladavanju Microblading tehnike i Trajne Šminke.

Nakon što sam završila kurs, svojim trudom i zalaganjem sam osvojila titulu Master Microbladinga i Trajnog Šminkanja u prestižnoj
Phi Akademiji.

Prethodnih 13 godina moju glavnu delatnost predstavlja tehnika Microbladinga i različite tehnike Trajnog Šminkanja. Unutar međunarodnog Phi Academy društva radila sam kao asistent Branka Babića, gde sam mu pomagala na edukacijama širom sveta, dok danas vršim obuke i zastupam ove tehnike na teritoriji Srbije i Mađarske.

Postani microblading artist

Termini microblading kurseva

Microblading kurs

Nivo: Početni
20. October 2023. –
21. October 2023.
Beograd,
Srbija

Predavač

Biljana Ilić

Ne odgovaraju ti termini?

Prijavi se na online ili individualni kurs.

Online edukacija

Ako nisi bila u prilici da prisustvuješ mojim Live Edukacijama od sada možeš da završiš Edukaciju Putem Online. Započni Svoju Karijeru u Beauty Industriji u Komforu Svoga Doma uz Craft Master Aplikaciju.​

Online edukacija

Ako nisi bila u prilici da prisustvuješ mojim Live Edukacijama od sada možeš da završiš Edukaciju Putem Online. Započni Svoju Karijeru u Beauty Industriji u Komforu Svoga Doma uz Craft Master Aplikaciju.

Individualni kurs

Model Individualne Edukacije ti dozvoljava kao studetu da brže savladaš lekcije, primiš više informacija, bolje zapamtiš i budeš fokusirana od početka do kraja edukacije jer su FOKUS SAMO TI I JA​

Individualni kurs

Model Individualne Edukacije ti dozvoljava kao studetu da brže savladaš lekcije, primiš više informacija, bolje zapamtiš i budeš fokusirana od početka do kraja edukacije jer su FOKUS SAMO TI I JA​